Chipsi Fun 4 kg
Fun 4 kg €5,95

Fun 4 kg

€5,95
In stock
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Product description

Chipsi Fun for rodents & rabbits!

Wood fiber with a color!

CHIPSI FUN is a (digible) ground cover made of softwood and enriched with colorful fleece pieces consisting of cellulose (a wood fiber derivative). They are colourfast and add a little color and variation to the life of your rodent. This wonderfully soft ground cover offers endless entertainment for playing and nesting.

Digible
Neutralizes bad odors
Little dust
Environmentally friendly

CHIPSI FUN absorbs very effectively, neutralizes bad odors, generates little dust and also keeps the cage clean! Moreover, it is environmentally friendly because it contains no chemicals and is therefore completely biodegradable.

Small rodents in particular can dig tunnels to their heart's content in the Chipsi Fun ground cover. With a thick package of ground cover, the animals can endlessly toss and make their nests underground. By using a thick layer of ground cover, the stay does not have to be changed as often.

BOTTOM LAYER OVERVIEW

Ground cover low for rodent stay Because it is sometimes difficult to determine how much ground cover is required for a certain stay, we have made an overview for the most common stays and sorted by height of the soil layer. A thicker layer is recommended for excavable ground covers. A lower soil layer is recommended for non-excavable ground covers.
* Most ground covers are pressed-packed, increasing the volume by disassembling the ground cover and shaking it.

Specifications
Materiaal: -
Liter: -
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Chipsi Fun 4 kg
Reviews
7.2 / 10
(5)
10 / 10
Bente 05 August 2019

Mijn hamster vind het super om erin te graven en om de zachte gekleurde stukjes eruit te pikken voor zn nestje, ik heb een hele dikke laag bodembedekking gebruikt (rond 15 cm) en er is zeker nog een kwart van het zaagsel over! Het stinkt na 2 weken nog helemaal niet, stoft ook amper en het ziet er leuk uit. Kort om dus zeker een aanrader!

8 / 10
Elsje de Visser 02 March 2019

Ik ben normaal gesproken geen fan van zaagsel maar deze chipsie zaagsel met gekleurde stukjes er in heb ik per abuis opgestuurd gekregen . Ik mocht het gewoon houden..( top service.) Mooie gelegenheid om het dan toch maar eens uit te proberen. Het is niet zo n heel groot pak maar onvoorstelbaar hoeveel er in zit. Ik heb voor n dikke laag nog niet eens eenvierde van het pak gebruikt dus supervoordelig in gebruik. Die gekleurde stukjes er in vind ik ook erg leuk staan. Verder vond ik het absoluut niet stoffig en werd ik ook niet benauwd tijdens het vullen van het hok wat ik wel altijd heb bij minihemp..wat me overigens verder ook heel goed bevalt hoor. Ik weet nog niet hoe lang het mee gaat voor t gaat stinken maar tot nu toe ben ik reuze tevreden. Waarom dan maar 4 sterren? Omdat zaagsel altijd negatief in t nieuws is omdat het ongezond schijnt te zijn vanwege de stof en de hars die er in zit. Maar nogmaals...ik vond het dus absoluut niet stoffig.

8 / 10
geertruida 01 February 2019

Leuk om te combineren met anders bodembedekking. kleurrijk. Klein nadeeltje is dat t beetje stoffig is.

6 / 10
Manja 04 January 2019

Eigenlijk is het gewoon zaagsel met wat gekleurde fleece schilfers erin. Als ik een heel pak gebruik, heb ik minder last van stank van het hok, dan wanneer ik Joris No Smell Cotton gebruik. Maar het is wel stoffiger.

4 / 10
brenda 02 December 2018

ik had er meer van verwacht. gekocht voor mijn muizen omdat ze verschillende materialen leuk vinden maar het blijkt vooral zaagsel te zijn en heel weinig gekleurde vlokken...wat het verschil in materialen dus minimaal maakt. jammer.
het is wel heel zacht zaagsel wat een voordeel is maar dat kan je ook zonder vlokken kopen waardoor het goedkoper is.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »