Ferplast Criceti 100
Criceti 100 €99,95 €115,75

Criceti 100

€115,75 €99,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Information

Ferplast Criceti 100

Give your hamster the space and challenge he deserves with the beautiful Ferplast Criceti 100 Hamster Cage. The Criceti 100 is fully equipped! The top shelf even has a grating edge so that the hamster can not easily fall off. The Criceti 100 is also equipped with connectors for pipes, so that the cage can be expanded with ferplast pipes.

The cage comes with accessories

 • 2 spacious plateaus
 • 2 stairs
 • 2 food bowls
 • walking wheel
 • drinking bottle
 • 2 connectors
Specifications
Tralie Afstand: -
Afmetingen: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Ferplast Criceti 100
Reviews
9.3 / 10
(3)
8 / 10
Gigi 01 May 2018

Stevig en mooie kooi met de juiste formaten. Uiteraard is de wiel niet bepaald geschikt omdat die te klein is. Het is makkelijk in elkaar te zetten. Heel fijn dat de deur aan de bovenkant superruim is en dat is heel handig qua inrichten. Alleen vind ik het heel jammer dat er aan de zijkant niet van een deurtje is voorzien. Daardoor klimt mijn hamster omhoog omdat boven het enige uitgang is. Wel kun je zelf een deurtje aan de zijkant plaatsen, en dat ga ik ook doen. Verder zijn de formaten goed. De onderbak mag van mij iets dieper zijn, maar ik ben verder wel heel tevreden mee.

10 / 10
Lindy 07 April 2018

Een waar paleisje voor een van mijn goudhamsters. Zij is op late leeftijd bij mij gekomen en altijd in een mini duna gehouden bij vorige baasje. Even zat ze in een kooi van 80 bij 50 cm en ik dacht dat het goed was. Maar na 2 weken van goede zorg en opbloeien besloot mijn omaatje dat het niet goed was. Tralieknagen en klimmen, dus op zoek naar een grotere kooi.

De Criceti 100 was een kooi die ik al enige tijd wilde proberen en ik kan mij zeggen dat hij mij uitstekend bevalt. Alle spullen, op het loopwiel en waterflesje na, worden hier gebruikt. De reling voor de bovenste etage is prettig en voorkomt dat mijn hamster er minder snel afvalt. Goede en snelle levering zoals gewoonlijk hier, de kooi was de volgende dag al in huis. Sindsdien is Aurora veel relaxter geworden. Natuurlijk knaagt ze hier en daar nog tralies, maar eigenlijk alleen als ze eruit wilt. Ze vind het nu leuk om rond te scharrelen en meer haar eigen ding te doen. Bovendien is hij ook hoog genoeg om er een loopwiel van behoorlijk formaat in kwijt te kunnen, de onderbak is lekker diep voor gravers en de kooi is goed toegangbaar dankzij de grote deur aan de bovenkant.

10 / 10
brigitta oualkadi 13 July 2016

perfect

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »