• Voor 17 uur besteld volgende dag bezorgd
  • Zaterdag verzending
  • Afhalen in Hoogeveen NL
Ferplast Hamster CUBE
Hamster CUBE €13,95 €14,99

Hamster CUBE

€14,99 €13,95
Out of stock
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • In stock soon!
Product description

Ferplast Hamster CUBE

FPI 4836 CUBE

The beauty of the Ferplast tubes and hamster cages is that you can expand them infinitely with the Ferplast tubes. The Ferplast tubes are therefore suitable for all Ferplast hamster cages which are equipped with connectors. The Ferplast Hamster CUBE can easily be connected to the existing hamster cages by means of tubes. Your hamster will be delighted with all the extra space and variety. The CUBEs are supplied with protective caps

Specifications
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Particularities: -
Ferplast Hamster CUBE
Reviews
9.5 / 10
(4)
8 / 10
Davy 02 April 2019

10 / 10
Judith 03 February 2019

Onze hamster GENIET van het rennen en kruipen door alle buizen van Ferplast en het verstoppen in de Cubes. Erg leuk om te zien dat hij het zelf inricht door er bodembedekking mee naar toe te nemen.

10 / 10
Annemieke 29 August 2017

Onze Syrische hamster is in het Ferplast lab gaan slapen (zonder plateau). Omdat ze dan weleens in de buizen plaste, hebben we deze 2 kubussen aan het 'Lab' gekoppeld. 1 wordt nu gebruikt als toilet en 1 als voorraadkast. Wel op de kop gezet, zodat het niet door de randen heen lekt. De extra hardplastic ringen die over de zachtere ringen gaan zorgen ervoor dat ze deze niet stuk kunnen bijten.

10 / 10
Samantha 05 June 2016

De cubes zijn een handige uitbreiding voor de combi kooien. Ik gebruik deze als ik de kooi van mijn dwerghamster verschoon.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »