Elmato Grass Tunnel 60 cm
Grass Tunnel 60 cm €7,95 €9,95

Grass Tunnel 60 cm

€9,95 €7,95
Out of stock
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
Product description

Elmato Grass Tunnel 60 cm

The Elmato Grass Tunnel gives a lot of play and nibble fun! The tunnel is no less than 60 cm long and has several openings. The grumbles can hide and crawl through the tunnel. This emphasizes the natural behavior of small rodents. The grass tunnel is made entirely of grass and is ideal for small rodents such as mice and dwarf hamsters.

 

Save

Specifications
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Elmato Grass Tunnel 60 cm
Reviews
9.5 / 10
(4)
10 / 10
Marjolijn 17 September 2019

De muisjes zijn er helemaal wezenloos van en hebben er ook maar direct een slaapplek van gemaakt.

8 / 10
Selena 02 September 2019

Voor gebruik goed uitkloppen en zuigen want het is erg stoffig. Maar voor kleine knaagdieren zoals muizen erg interessant om doorheen te lopen, te snuffelen en knagen en ook makkelijk op te hangen om verschillende verdiepingen in je bak te verbinden. Wel regelmatig uitkloppen want het wordt snel weer stoffig

10 / 10
Farisha 01 December 2018

Super leuk

10 / 10
Maja 13 June 2018

Mijn muizen zijn dol op deze tunnel. Ook van goede kwaliteit. Ik heb deze nu al bijna twee maand en hij is helemaal intact. Qua grootte is de tunnel ruim genoeg voor muisjes ze kunnen er vrij doorheen lopen. Sinds de tunnel in het verblijf ligt zijn de muisjes zelfs verhuisd naar de tunnel vanuit hun huisje. Ze brengen bijna de hele dag door in de tunnel. Je kunt echt merken dat ze zich er heel prettig in voelen en dat vind ik erg mooi om te zien :)

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »