Elmato Grass Hangbal 18 cm
Grass Hangbal 18 cm €4,99

Grass Hangbal 18 cm

€4,99
In stock
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Product description

The Elmato Grass Hanging Ball 18 cm is no ordinary grass ball! It's a hang ball! This nice grass nest can easily be hung in the cage. Especially the small climbers among the rodents will find this a nice toy. It is always a challenge to get into the sleeping house. Challenge, fun and a cozy place to retreat.

Specifications
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Elmato Grass Hangbal 18 cm
Reviews
8 / 10
(4)
10 / 10
Bodien 18 June 2019

Heb deze gekocht voor mijn twee ratjes en die zijn er hartstikke dol op! Ze slapen nergens anders meer in en het is hun favoriete plekje!

8 / 10
Merel 02 April 2019

De grasbal is super leuk en ruikt ook heerlijk. Ik heb hem gekocht voor mijn syrische hamster, alleen die kijkt er niet naar om, dat vind ik jammer. Ik heb ook muizen gehad en ik weet zeker dat die deze bal echt helemaal fantastisch zouden vinden. De bal is in ieder geval griit genoeg voor een syrische hamster!

10 / 10
Maja 24 May 2018

Hele leuke grasbal!! Ik heb deze voor mijn Ratten besteld en die zijn er helemaal weg van. Je kunt m goed ophangen.

4 / 10
Elsje 13 April 2018

Echt een heel mooi grasnest..met twee openingen..helemaal oke zou je denken...echter...volgens de informatie is hij 18x18x18...maar als je goed kijkt zie je dat de voorkant schuin gevlochten is..en die langste zijde is wel 21 cm.
Ik schrok me rot toen het bezorgd werd..wat een enorm ding. Ik kan 'm helaas niet gebruiken want hij is echt veel te groot. Meer geschikt voor n heel nest met hamsters. Wel echt jammer want verder is ie superleuk.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »