Verzendkosten vanaf 2020

  • Posted on
  • By DRD Knaagdierwinkel
  • 0
Verzendkosten vanaf 2020

Ieder jaar vindt er weer een nieuwe berekening plaats van de kostenstijging van de verzendkosten bij de verschillende Post maatschappijen. De kostenstijging zit met name in de toenemende brandstof-, loon-, algemene bedrijfskosten en een toenemende vraag van de markt, er wordt immers veel meer online besteld. Ook heeft het verduurzamen van de verzending invloed op de kostenstijging. Er wordt momenteel steeds meer aandacht voor het milieu gevraagd en aan besteed.

Verzendkosten op de schop vanaf januari 2020!

Wij hebben tot op heden nooit aan de verzendkosten gesleuteld, maar we kunnen merken dat we anders met deze kosten om moeten gaan. Wij zullen onze verzendkosten dan ook anders in moeten richten. Geen paniek! Hierdoor zijn wij, ook in 2020, in staat u de service te bieden die u van ons gewend bent. We vinden het belangrijk dat u hier op tijd van op de hoogte bent.

1 laag tarief voor alle bestellingen

We zullen afscheid moeten nemen van de gratis verzendkosten drempel en introduceren daarvoor in de plaats één transparante en lage vergoeding van €2,99 per bestelling (binnen Nederland) en €4,99 (België). Dit is slechts een geringe vergoeding voor de verzendkosten, daar de verzendkosten voor het verzenden van een pakket veel hoger liggen. Wij willen de verzendkosten wel zo laag mogelijk houden, daarom zullen wij in de toekomst altijd uit blijven kijken naar mogelijkheden. De vele toeslagen die voor gewicht en afmeting worden gerekend nemen wij niet mee, deze blijven voor onze eigen rekening.

Extra verzend opties

Wij willen aankomend jaar uitbreiden met extra verzendopties en mogelijkheden. Daarover zullen we begin volgend jaar meer kunnen vertellen.

De hoogste service

Wij krijgen weleens de vraag waarom we niet overstappen naar een andere vervoersmaatschappij. Wij kiezen heel bewust voor de beste en grootste vervoersmaatschappij, PostNL. Ervaring leert dat we de allerbeste service kunnen bieden door nauw samen te werken met dit postbedrijf. PostNL is niet alleen de grootste, maar heeft ook de beste dekking als het gaat om afhaallocaties en het Track&Trace systeem is op dit moment de beste op de markt.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »