Hope Farms wordt HobbyFirst Hope Farms

Hope Farms wordt HobbyFirst Hope Farms

Nieuws van Arie Blok, diervoeding! Hope Farms – de voedingsspecialist voor jouw (huis)dier – heeft een nieuwe naam. Vanaf heden zullen haar hoogwaardige, smakelijke producten vallen onder HobbyFirst Hope Farms. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde kwaliteit.

Hope Farms wordt HobbyFirst Hope Farms

hobbyfirst hope farms knaagdiervoerding voor muis, hamster, gerbilHope Farms heet voortaan HobbyFirst Hope Farms. een nieuwe naam, maar vertrouwde kwaliteit!

HobbyFirst Hope Farms bevat alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven. Dit is het resultaat van jaren expertise en ervaring in het ontwikkelen van voeding op maat: onze passie voor dieren is uw garantie voor het beste voer!

Zoals u gewend bent van Hope Farms, gebruiken wij ook nu weer Nature’s Best en functionele grondstoffen. In diverse producten zijn verbeteringen doorgevoerd. Via pictogrammen kunt u de keuzes maken voor: Grainfree, All-in-One, rich in Vegetables, rich in Alfalfa & Timothy, etc., etc. Alle voeding is GMO-free formulated.

hobbyfirst hope farms productenWaarom een nieuwe naam?

Ons internationale merk HobbyFirst heeft voeding voor bijna ieder dier. Hope Farms is als premium konijnen- en knaagdiervoeding gekozen om opgenomen te worden in het merk HobbyFirst. Hope Farms is een bekend merk en staat bekend om de Nature’s Best voeding met als specialiteit de caviavoeding.

Wie is het bedrijf achter HobbyFirst Hope Farms?

Hope Farms en HobbyFirst Hope Farms zijn allebei merken van Arie Blok Diervoeding. Verkoop, advies en begeleiding van HobbyFirst Hope Farms gebeurt door dezelfde mensen en met dezelfde toewijding en passie. Onder de vlag van HobbyFirst kan dit premium konijn- en knaagdiervoeding merk internationaal gemakkelijker zijn weg vinden naar nieuwe tevreden eindgebruikers.

Zijn de nieuwe producten wel van dezelfde goede kwaliteit?

Zoals u gewend bent van Hope Farms, gebruiken wij ook nu weer Nature’s Best en functionele grondstoffen. In diverse producten zijn verbeteringen doorgevoerd. Via pictogrammen kunt u de keuzes maken voor: Grainfree, All-in-One, rich in Vegetables, rich in Alfalfa & Timothy, etc., etc. Alle voeding is GMO-free formulated. Het assortiment bestaat uit 3 kwaliteitssegmenten: medium, premium en super premium.

HobbyFirst Hope Farms Assortiment

Het assortiment is ingedeeld in:

★ Rabbit
★ Guinea Pig
★ Small Animals

Het nieuwe assortiment bestaat uit 3 kwaliteitssegmenten:

• medium
• premium
• super premium

En u vindt weer de geperste, geëxtrudeerde en gemengde producten.

HobbyFirst Hope Farms Productplussen

hobbyfirst hope farms knaagdiervoerAll-in-one
Complete, evenwichtige samenstelling van nutriënten in één korrel. Geen selectief eetgedrag mogelijk.

Grainfree
Graanvrije samenstelling voor een gezonde vertering

High Acceptance
Smakelijke voeding met een hoge acceptatie.

With Vegetables & Fruit
Met toevoeging van gezonde groentes en smaakvol fruit.

With Animal Protein
Verrijkt met dierlijk eiwit.

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »