Een Speelboom voor je Konijn!

Een Speelboom voor je Konijn!

Konijnen zijn nieuwsgierig, speels, intelligent, actief en zo leuk om naar te kijken als ze spelen! Wij zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe leuke speeltjes voor konijnen en deze boom moet je zien!

Toen we m voor het eerst zagen dachten we meteen "Ja dit is zo leuk voor Konijnen!"

SPELEN EN GOOIEN

Konijnen zijn speelse dieren die het leuk vinden om iets te doen. Er zijn daarom tal van kleine speeltjes. De kleinere speeltjes zijn met name bedoeld om lekker mee te gooien en aan te knabbelen. Door gebruik te maken van verschillende materialen (hooi, stro, papier, hout) blijft het verrassend voor je konijn.

JE KONIJN DE BOOM IN

Deze leuke boom geeft je konijn een hele andere manier van spelen en ontdekken. In de boom hangen al kleine stro worteltjes waar je konijn aan kan trekken en knabbelen. Als je konijn eenmaal aan een worteltje trekt en deze loslaat dan vliegt het worteltje naar boven en slingert alle kant op. Hoe leuk is dat!

Natuurlijk zullen na een tijdje alle worteltjes er vanaf geknabbelt zijn, maar dat geeft niets want je hangt er zo weer nieuwe in. Dit laatste zorgt ervoor dat de boom vaker gebruikt kan worden. De boom is best zwaar dus niet zomaar om te gooien. Daarnaast staan de takken voldoende uit elkaar zodat de konijntjes er goed bij kunnen. Je kunt er verschillende speeltjes en zelfs lekkernijen in hangen om je konijntjes elke keer weer met wat anders te verrassen.

VOER OF SNACKBAK

De stam van de boom eindigt in een soort inham. Deze inham doet een beetje denken aan een voerbak... dus waarom zouden we deze ongebruikt laten? Hang de boom vol met speeltjes, snackjes en leg onderaan de stam wat hooi neer zodat de konijntjes een hooiruifje hebben onderaan de boomstam.

SPEELTJES OM IN DE BOOM TE HANGEN

Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken en je kunt het in de boom hangen. Je kunt ook zelf dingetjes knutselen. Dit zijn onze tips om in de boom te hangen

wilgenbal voor konijnen konijnen lava steen speeltje konijnen speeltjes  
konijnen speeltjes konijnen speeltjes konijnen speelgoed  
Konijnen speelgoed konijnen wortel speeltje konijnen speelgoed  

 

WIJ WENSEN DE KONIJNTJES HEEL VEEL KNABBELPLEZIER!

KONIJN KNABBELEN SPEELGOED

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »