Trixie Nagetierrad Laufrad 28 cm
Nagetierrad Laufrad 28 cm €15,95 €16,99

Nagetierrad Laufrad 28 cm

€16,99 €15,95
Nicht auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Bald auf Lager!
Produktbeschreibung

Trixie Nagetierrad Laufrad 28 cm

Nagenresistent für die echten Nagetiere unter den Nagetieren!

Das Nagetierrad von Trixie besteht aus Hartmetall. Das Metall des Rades ist pulverbeschichtet. Mit pulverbeschichtetem Metall wird eine Pulverschicht aufgetragen und in einem Ofen gehärtet. Dies macht das Laufrad besonders nagfest und die Beschichtung kann nicht einfach abgefressen werden. Das Rad eignet sich besonders für echte Nagetiere wie Gerbils & Degoes.

Vorteile Trixie Nagetierrad Laufrad 17 cm

Hergestellt aus Metall, wodurch es 100% nagfest und leicht zu reinigen ist
Ziemlich glatt, obwohl kein Kugellager vorhanden ist
Lauffläche bestehend aus feinen Maschen, bei denen sich die Beine oder Nägel nicht verfangen können
✔ Pulverbeschichtet für zusätzliche Festigkeit
✔ Ideal für echte Nagetiere, die alles nagen

Nachteile Trixie Nagetierrad Laufrad 17 cm

Kein Kugellager
━ Das Laufrad ist weniger leise
Nicht für Gruppentiere geeignet, die zusammen laufen möchten
Schlaufe Dieses Laufrad besteht aus biegbarem Metall. Die Laufräder sind daher oft nicht perfekt geformt, können aber leicht in die richtige Form gebogen werden.

Laufräder für Nagetiere wie Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus, Ratte, Chinchilla, Degu

Eigenschaften
Diameter: ø 28 cm
Afmetingen: 31 x 16,5 x 33 cm (lxbxh)
Materiaal: Metall
Geschikt voor: Nagetiere, Hamster, Rennmaus, Degu
Trixie Nagetierrad Laufrad 28 cm
Bewertungen
6 / 10
Jurgen 01 September 2019

Het looprad is gelukkig degoe proof, wordt niet opgegeten wat met houten loopraden wel het geval is. Jammer dat het wiebelig is maar ik heb dat opgelost door het onderstel op een stenen tegeltje te lijmen. De coating is ook niet geweldig want het metaal gaat roesten nadat er aan geknaagd is. De degoes zijn er wel blij mee!

10 / 10
Regina 01 Juli 2019

Mooi, stevig en groot rad. Perfect voor mijn eekhoorn. Ze vind het echt geweldig. Maakt wel wat kabaal soms, maar is niet super hinderlijk. Ik denk dat ze ook gewoon wat te ruw speelt er mee. Ze doet alsof ze energie moet genereren voor mijn huis door zo kei hard te rennen in dat ding.

6 / 10
W.E. 03 Januar 2019

Super looprad je moet alleen de ophang pinnetjes even met silicone insmeren dan piept hij niet meer.

10 / 10
Magali 01 Mai 2018

Heel tevreden

6 / 10
Rien 14 Februar 2018

Onze degoes vinden dit radje geweldig en wij zijn ook erg blij dat we eindelijk een radje hebben dat ze niet opeten. Echter wordt dit radje verkocht met de belofte dat door de standaard de dieren niet vast kunnen komen te zitten. Dit blijkt niet te kloppen voor onze beesten. Als ze met zijn drieën tegelijk willen rennen, is het al meerdere malen voor gekomen dat één zich vasthoud aan het radje en vast komt te zitten tussen de spijlen en de standaard bovenin. Ze komen tot nu toe wel los na een paar seconden en lijken geen pijn te ondervinden van hun beknelling al zijn ze even van slag. Ook vind ik het heel naar om dit te aanschouwen. Ik heb zelf de beknelling gevoeld en dit valt mee qua druk. Toch is het lastig in te schatten hoe dit voor mijn degoes is en zeker als ze een keer met een gevoelig lichaamsdeel ertussen komen, zoals hun kop of hun staart. Ik hoop dat ze dit vasthouden snel afleren en dat het tot die tijd bij alleen kleine ongelukjes blijft.

10 / 10
. 27 April 2014

We hebben dit rad voor dierendag voor onze Degoes gekocht. Het is niet makkelijke een goed loopradje voor ze te vinden die ze niet meteen opeten. Dit radje is echt ideaal, het is knaagvast, veilig en erg makkelijk schoon te houden. Ik ben blij dat we dit radje hebben besteld en is zeker een aanrader voor Degoes!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »