Trixie Nagetierrad Looprad 28 cm
Nagetierrad Looprad 28 cm €15,95 €16,99

Nagetierrad Looprad 28 cm

€16,99 €15,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Informationen

Trixie Rodent Radschleifenrad 28 cm

Kaubar für die echte Mücke unter den Nagetieren!

Das Rodent Wheel von Trixie ist aus Hartmetall gefertigt. Das Metall des Rades ist pulverbeschichtet. Mit pulverbeschichtetem Metall wird eine Pulverschicht aufgetragen und in einem Ofen ausgehärtet. Dies macht das Laufrad besonders widerstandsfähig gegen Nageln und die Beschichtung kann nicht leicht verstopft werden. Das Rad ist besonders geeignet für echte Nagetiere wie Gerbils & Degoes.

Trixie Rodent Rad Looprad 17 cm

Hergestellt aus Metall, 100% nagelnd und leicht zu reinigen
Ziemlich geschmeidig, obwohl kein Kugellager vorhanden ist
Lauffläche aus feinen Maschen, an denen die Beine oder Nägel nicht hängen bleiben können
✔ Pulverbeschichtet für zusätzliche Stärke
Sehr geeignet für echte gnawers, die überall nagen

Cons Trixie Nagetierrad Looprad 17 cm

Kein Kugellager
Laufrad ist weniger leise
Dieses Laufrad besteht aus flexiblem Metall. Aus diesem Grund sind die Laufräder oft nicht perfekt geformt, können aber leicht in die richtige Form gebogen werden.

Eigenschaften
Diameter: -
Afmetingen: -
Materiaal: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Trixie Nagetierrad Looprad 28 cm
Bewertungen
6 / 10
W.E. 03 Januar 2019

Super looprad je moet alleen de ophang pinnetjes even met silicone insmeren dan piept hij niet meer.

10 / 10
Magali 01 Mai 2018

Heel tevreden

6 / 10
Rien 14 Februar 2018

Onze degoes vinden dit radje geweldig en wij zijn ook erg blij dat we eindelijk een radje hebben dat ze niet opeten. Echter wordt dit radje verkocht met de belofte dat door de standaard de dieren niet vast kunnen komen te zitten. Dit blijkt niet te kloppen voor onze beesten. Als ze met zijn drieën tegelijk willen rennen, is het al meerdere malen voor gekomen dat één zich vasthoud aan het radje en vast komt te zitten tussen de spijlen en de standaard bovenin. Ze komen tot nu toe wel los na een paar seconden en lijken geen pijn te ondervinden van hun beknelling al zijn ze even van slag. Ook vind ik het heel naar om dit te aanschouwen. Ik heb zelf de beknelling gevoeld en dit valt mee qua druk. Toch is het lastig in te schatten hoe dit voor mijn degoes is en zeker als ze een keer met een gevoelig lichaamsdeel ertussen komen, zoals hun kop of hun staart. Ik hoop dat ze dit vasthouden snel afleren en dat het tot die tijd bij alleen kleine ongelukjes blijft.

10 / 10
. 27 April 2014

We hebben dit rad voor dierendag voor onze Degoes gekocht. Het is niet makkelijke een goed loopradje voor ze te vinden die ze niet meteen opeten. Dit radje is echt ideaal, het is knaagvast, veilig en erg makkelijk schoon te houden. Ik ben blij dat we dit radje hebben besteld en is zeker een aanrader voor Degoes!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »