Chipsi Spaß 4 kg
Spaß 4 kg €5,95

Spaß 4 kg

€5,95
Auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 17 Uhr bestellt morgen zu Hause
  • Kundendienst van 10:00 tot 17:00
Produktbeschreibung

Chipsi Fun für Nagetiere & Kaninchen!

Holzfaser mit einer Farbe!

CHIPSI FUN ist eine (verdauliche) Bodendecke aus Weichholz, die mit bunten Vliesstücken aus Cellulose (einem Holzfaser-Derivat) angereichert ist. Sie sind farbecht und verleihen Ihrem Nagetier ein wenig Farbe und Abwechslung. Diese wunderbar weiche Bodendecke bietet endlose Unterhaltung zum Spielen und Nisten.

Digible
Neutralisiert üble Gerüche
Wenig Staub
Umweltfreundlich

CHIPSI FUN absorbiert sehr effektiv, neutralisiert schlechte Gerüche, erzeugt wenig Staub und hält den Käfig sauber! Darüber hinaus ist es umweltfreundlich, da es keine Chemikalien enthält und daher vollständig biologisch abbaubar ist.

Insbesondere kleine Nagetiere können im Chipsi Fun Bodendecker Tunnel nach Herzenslust graben. Mit einer dicken Packung Bodendecker können die Tiere endlos unter der Erde nisten. Durch die Verwendung einer dicken Schicht Bodendecker muss die Stütze nicht so oft gewechselt werden.

UNTENLAGENÜBERSICHT

Bodendecker niedrig für Nagetieraufenthalt Da es manchmal schwierig ist zu bestimmen, wie viel Bodenbedeckung für einen bestimmten Aufenthalt erforderlich ist, haben wir eine Übersicht über die häufigsten Aufenthalte erstellt und nach der Höhe der Bodenschicht sortiert. Für aushubbare Bodendecker wird eine dickere Schicht empfohlen. Für nicht aushubbare Bodendecker wird eine untere Bodenschicht empfohlen.
* Die meisten Bodendecker sind gepresst und erhöhen das Volumen, indem Sie den Bodendecker zerlegen und schütteln.

Eigenschaften
Materiaal: -
Liter: -
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Chipsi Spaß 4 kg
Nagetierpakete
+ Bodembedekking Schep
Bewertungen
6 / 10
F 08 Juni 2020

Mijn muizen vonden dit helemaal geweldig, maar ik was minder enthousiast. Goede punten van dit product is dat het er leuk uit ziet in de kooi, dat mijn dieren er heel goed in konden graven, dat het biologisch afbreekbaar is en dat er een héle hoop bodembedekking in één verpakking zit. Voor mij was het echter jammer dat er zo goed in gegraven kon worden, want mijn muizen staan op mijn slaapkamer en na een halve dag vond ik overal stukjes zaagsel terug. En toen het zich verspreidde tot aan de badkamer besloot ik dat ik het weg zou geven aan mijn buurmeisje, voor haar konijnen. Voor een product dat ik eigenlijk per ongeluk kocht (ik dacht dat het hetzelfde zou zijn als Carefresh, ik had niet goed gelezen), was het een redelijke ervaring. Als mijn muizen niet in een kamer stonden met veel textiel waar de houtsnippers aan kunnen blijven plakken zou het me een stuk beter zijn bevallen.

10 / 10
Bente 05 August 2019

Mijn hamster vind het super om erin te graven en om de zachte gekleurde stukjes eruit te pikken voor zn nestje, ik heb een hele dikke laag bodembedekking gebruikt (rond 15 cm) en er is zeker nog een kwart van het zaagsel over! Het stinkt na 2 weken nog helemaal niet, stoft ook amper en het ziet er leuk uit. Kort om dus zeker een aanrader!

8 / 10
Elsje de Visser 02 März 2019

Ik ben normaal gesproken geen fan van zaagsel maar deze chipsie zaagsel met gekleurde stukjes er in heb ik per abuis opgestuurd gekregen . Ik mocht het gewoon houden..( top service.) Mooie gelegenheid om het dan toch maar eens uit te proberen. Het is niet zo n heel groot pak maar onvoorstelbaar hoeveel er in zit. Ik heb voor n dikke laag nog niet eens eenvierde van het pak gebruikt dus supervoordelig in gebruik. Die gekleurde stukjes er in vind ik ook erg leuk staan. Verder vond ik het absoluut niet stoffig en werd ik ook niet benauwd tijdens het vullen van het hok wat ik wel altijd heb bij minihemp..wat me overigens verder ook heel goed bevalt hoor. Ik weet nog niet hoe lang het mee gaat voor t gaat stinken maar tot nu toe ben ik reuze tevreden. Waarom dan maar 4 sterren? Omdat zaagsel altijd negatief in t nieuws is omdat het ongezond schijnt te zijn vanwege de stof en de hars die er in zit. Maar nogmaals...ik vond het dus absoluut niet stoffig.

8 / 10
geertruida 01 Februar 2019

Leuk om te combineren met anders bodembedekking. kleurrijk. Klein nadeeltje is dat t beetje stoffig is.

6 / 10
Manja 04 Januar 2019

Eigenlijk is het gewoon zaagsel met wat gekleurde fleece schilfers erin. Als ik een heel pak gebruik, heb ik minder last van stank van het hok, dan wanneer ik Joris No Smell Cotton gebruik. Maar het is wel stoffiger.

4 / 10
brenda 02 Dezember 2018

ik had er meer van verwacht. gekocht voor mijn muizen omdat ze verschillende materialen leuk vinden maar het blijkt vooral zaagsel te zijn en heel weinig gekleurde vlokken...wat het verschil in materialen dus minimaal maakt. jammer.
het is wel heel zacht zaagsel wat een voordeel is maar dat kan je ook zonder vlokken kopen waardoor het goedkoper is.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »