Kräuter Knaaghout Mix 18 cm
Kräuter Knaaghout Mix 18 cm €3,99

Kräuter Knaaghout Mix 18 cm

€3,99
Auf Lager
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Informationen

Kräuter-Nagen Mix 18 cm für Nager und Kaninchen!

Die Kräuter Knaaghout Mischung besteht aus Haselnussnagen, die mit verschiedenen Arten von Kräutern bedeckt sind, wie zum Beispiel: Zitronenmelisse, Wurzeln, Pastinaken, Hibiskus, Ringelblume, Petersilie. Eine abwechslungsreiche Mischung für zusätzlichen Knabberspaß!

Eigenschaften
Inhoud: -
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Kräuter Knaaghout Mix 18 cm
Bewertungen
10 / 10
Stephanie 17 November 2018

Ik heb het voor mijn cavia’s gekocht en op het begin vonden ze het niet heel lekker maar toen lag het in het hok en vonden ze het lekkerste wat er is dus ga ik zeker vaker kopen

6 / 10
Gigi 06 September 2018

Lijkt alsof mijn syrtjes dit niet zo interessant vinden. Misschien wat voor een dwergje?

6 / 10
elsjedevisser 05 August 2018

Mijn dwerghamstertje is erg kieskeurig en knaagt ook bijna niet..dus dit maar ns uitgeprobeerd..het stokje met bietjes laat ze links liggen want ze houdt kennelijk niet van bietjes. Bij de andere stokjes knaagt ze de buitenste korreltjes er wel af maar de korreltjes die echt op t hout zitten laat ze zitten want dan moet ze knagen en daar heeft mevrouw geen zin in. Dat ligt dus echt aan mijn hamster..ik weet zeker dat andere hamsters die wel knagen dit n groot succes zullen vinden.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »