JR Farm Krabbenpyramide
Krabbenpyramide €4,99

Krabbenpyramide

€4,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

JR Farm Krab Pyramide für Nagetiere!

Die JR Farm Krab Pyramide ist ein Block, der reich an Mineralien und aus natürlichem Ton ist. Die Krabbenpyramide unterstützt die natürliche Nagelabnutzung, wenn die Tiere auf der Pyramide kratzen oder klettern. Die Pyramide hilft auch, die Zähne zu erodieren, wenn die Nagetiere es nagen. Die Pyramide ist eine wertvolle Nahrungsergänzung für Nagetiere und Kaninchen!

JR Farm Nagetier und Kaninchen natürliche Snacks, Futter und Spielzeug

Eigenschaften
Inhoud: -
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren
JR Farm Krabbenpyramide
Bewertungen
2 / 10
Mariska 01 Mai 2020

Het idee is leuk, maar onze hamster had na 3 dagen z'n wortels ervan opgegeten. Dat groene spul vindt hij niet interessant. Dus helaas werkte het niet bij onze hamster en is het een dure aankoop geweest voor alleen de oranje worteltjes aan de bovenkant.

6 / 10
Laura 01 November 2019

Het bovenste stukje had onze dwerghamster er in een dag afgegeven. Verder kijkt hij er niet naar om. Ik leg iedere keer wat lekkers op het puntje, maar ik had er langer plezier van verwacht.
Het lekker pakt hij er namelijk gemakkelijk af dus het effect is binnen 1 dag weg want lang staat hij er niet tegenaan.

10 / 10
Shaya 06 Oktober 2018

Ik vind het grappig bedacht. Het ziet er lekker uit met de kruiden en de stukje gedroogde wortel. Mijn hamster moet het zelf nog uitproberen. Ze heeft namelijk redelijk lange nageltjes. Ik heb al van alles geprobeerd. Ik hoop dat het werkt, anders wordt het toch maar een nagelschaartje :(

10 / 10
Heidi 09 September 2018

De hamsters vinden het allemaal fijn. Nu nog kijken of het effectief hun nagels kort(er) houd maar plezier hebben ze alleszins

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »