• Voor 17 uur besteld volgende dag bezorgd
  • Zaterdag verzending
  • Afhalen in Hoogeveen NL
Holzpyramide Villa 28 cm
Holzpyramide Villa 28 cm €14,95 €16,95

Holzpyramide Villa 28 cm

€16,95 €14,95
Nicht auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Binnenkort weer op voorraad
Produktbeschreibung

Holzpyramide Villa 28 cm

Von nun an kann jedes Nagetier in einer Villa leben! Diese schöne Villa ist sehr geräumig und besteht aus zwei Etagen. Die Tiere können sowohl unten als auch oben schlafen und die Dachterrasse gibt ihnen einen wunderbaren Überblick über ihren Aufenthalt. Das Haus ist auch groß genug für einen syrischen (Gold-) Hamster.

Sehr geräumige Villa
Auch für syrische (Gold-) Hamster geeignet
Öffnen Sie den Boden
Zwei Etagen mit Terrasse

harzfrei

Eigenschaften
Afmetingen: 0
Openingen: -
Materiaal: -
Open Bodem: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Besonderheiten: -
Holzpyramide Villa 28 cm
Nagetierpakete
Bewertungen
8 / 10
Val 31 März 2021

Heel fijn huisje voor kleine knaagdieren. Geeft genoeg ruimte om een lekker nestje te maken. Het bovenste huisje kan er ook af voor als je de bovenkant gewoon als plateau wilt gebruiken. En de zijkant maakt het gemakkelijk om er veilig op en af te klimmen. Wel heb ik het raampje er af gehaald (ging makkelijk met een platte schroevendraaier). Dit voor de veiligheid, ik heb namelijk in het verleden een gerbil gehad die met haar hoofd vast kwam te zitten in een gat van vergelijkbare grootte als die van het raampje. Zonder het raampje wat erop zit krijg je gewoon een normaal tunnel gat waar je huisdier veilig doorheen kan. Zonder raampje krijgt dit huisje 5 sterren van mij ;)

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »