Knaagdierwinkel® Glasplatte mit Treppe 28 cm
Glasplatte mit Treppe 28 cm €13,95 €14,95

Glasplatte mit Treppe 28 cm

€14,95 €13,95
Auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Vor 17 Uhr bestellt, noch am selben Tag verschickt!
Produktbeschreibung

DRD Rodent Store ® Glasteller mit Treppe 28 cm

Ein Glastablett mit Treppe ist ein echter Hingucker im Gewächshaus Ihres Nagetiers! Ein wesentlicher Vorteil von Glas ist, dass es leicht zu reinigen und unempfindlich gegen Beschädigungen ist.

Eigenschaften
Afmeting: -
Geschikt voor: -
Knaagdierwinkel® Glasplatte mit Treppe 28 cm
Bewertungen
8 / 10
Susanne 01 Dezember 2019

Ik heb een paar weken geleden er 1 gekocht met nog een aantal andere artikelen, en het werd bezorgd, het trapje was doormidden gebroken, dus ff balen.Heb een mailtje gestuurd, aangezien ik het terug wilde sturen, maar dat hoefde niet, kreeg een nieuwe en is ook helemaal aangekomen niet stuk. Het glazen plateau oogt mooi, is glad, doorzichtig, maar vooral glad, dus heb ik er mos op gedaan.Conclusie: mooi gemaakt is mooi in elkaar gezet, oogt mooi, tevens goede plaksel gebruikt, met een mesje kon ik het trapje van de andere plateau eraf halen en heb ik hem toch nog kunnen gebruiken.

10 / 10
Zina 01 Dezember 2019

Perfect plateau als je net als ik gerbils hebt, het is lekker "knaagproof" en het voegt weer wat meer ruimte toe, echt top!

6 / 10
Davy-Kim 01 November 2019

Goed om meer ruimte te creeeren maar vind het steunstuk onderaan storend wardoor kk er geen huisje onder kan plaatsen

8 / 10
Wendy 01 Oktober 2019

Ideaal plateau!
In de kooi van 'onze meiden' is het laatgste plateau wat aan de hoge kant, een ladder of huisje eronder is binnen een week doorgeknaagd, dit plateau is über duurzaam!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »