Ferplast FPI 4661 Drinky Trinkflasche 150 ml
FPI 4661 Drinky Trinkflasche 150 ml €4,99 €6,00

FPI 4661 Drinky Trinkflasche 150 ml

€6,00 €4,99
Auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
  • Kundendienst van 11:00 tot 15:00
Produktbeschreibung

Ferplast FPI 4661 Trinkflasche 150 ml

Die Ferplast Trinkflasche steht für Komfort und Qualität. Es verfügt über ein professionelles Edelstahlventil, das eine hervorragende Abdichtung garantiert. Ausgestattet mit einer Kunststoffschraube zur Befestigung an den Stangen.

Einfach an den Stangen zu befestigen
In verschiedenen Farben erhältlich
Immer frisches Trinkwasser

Speichern

Eigenschaften
Inhoud: -
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Ferplast FPI 4661 Drinky Trinkflasche 150 ml
Bewertungen
8 / 10
L 20 Oktober 2017

Ik gebruik momenteel meerdere van deze flesjes voor zowel de hamsters als ratjes hier.
Mijn ervaringen met de kleine flesjes zijn nog het best. De ophangsystemen blijven goed en stevig zitten, ook de fles valt niet uit de houder, de dieren drinken er prima water uit. Plus ik vind het fijn dat ik de fles er zo in en uit kan halen zonder dat de houder er constant uit valt.
e grote houders vonden het wel vaker nodig eraf te vallen, ook voelde de fles wat slapper van kwaliteit aan. Gelukkig lag dit maar aan exemplaar wat ik had, dus die gewoon vervangen voor een ander, toen had ik geen probleem meer.

2 / 10
Blokland 27 April 2014

Ik heb 2 van deze flessen gekocht voor mijn 4 ratten. Het ophangsysteem leek me heel handig; in de praktijk vind ik dat nog steeds.
Maar....
geen van mijn dieren krijgt er water uit! De kogel zit te diep, vermoed ik.
Nu gebruik ik de houders voor de 'classic' drinkflessen.

10 / 10
Danique 27 April 2014

Mij bevalt het erg goed! Ik had het eerst inderdaad zelf ook dat het waterflesje naar beneden zakte. Maar dat komt omdat je hem dan verkeerd hebt. Het waterflesje moet aan de buitenkant komen! Dan moet je je mening maar weer eens geven.

10 / 10
klant 27 April 2014

Is dat zo. Ik heb er geen problemen mee. Je moet natuurlijk wel het flesje aan de buitenkant van de kooi hangen, zodat het tuitje rust op de tralie en dan is er niets aan de hand. Ik ben al lang blij dat die flesjes van tegenwoordig niet meer lekken

Combideals
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »