• Voor 17 uur besteld volgende dag bezorgd
  • Zaterdag verzending
  • Afhalen in Hoogeveen NL
Ferplast Hamster CUBE
Hamster CUBE €13,95 €14,99

Hamster CUBE

€14,99 €13,95
Nicht auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Bald auf Lager!
Produktbeschreibung

Ferplast Hamster CUBE

FPI 4836 CUBE

Die Schönheit der Ferplast Rohre und Hamsterkäfige ist, dass man fast unendlich die Ferplast Röhren erweitern. Die Ferplast Rohre sind daher geeignet für alle Ferplast hamster Käfigen, die mit Verbindern versehen sind. Der Ferplast Hamster Würfel kann leicht durch Rohrleitungen zu den bestehenden hamster Käfigen verbunden sein. Ihr Hamster wird sehr glücklich sein, mit all den zusätzlichen Raum und Abwechslung. Würfel ist mit Kappen

Eigenschaften
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Besonderheiten: -
Ferplast Hamster CUBE
Bewertungen
8 / 10
Davy 02 April 2019

10 / 10
Judith 03 Februar 2019

Onze hamster GENIET van het rennen en kruipen door alle buizen van Ferplast en het verstoppen in de Cubes. Erg leuk om te zien dat hij het zelf inricht door er bodembedekking mee naar toe te nemen.

10 / 10
Annemieke 29 August 2017

Onze Syrische hamster is in het Ferplast lab gaan slapen (zonder plateau). Omdat ze dan weleens in de buizen plaste, hebben we deze 2 kubussen aan het 'Lab' gekoppeld. 1 wordt nu gebruikt als toilet en 1 als voorraadkast. Wel op de kop gezet, zodat het niet door de randen heen lekt. De extra hardplastic ringen die over de zachtere ringen gaan zorgen ervoor dat ze deze niet stuk kunnen bijten.

10 / 10
Samantha 05 Juni 2016

De cubes zijn een handige uitbreiding voor de combi kooien. Ik gebruik deze als ik de kooi van mijn dwerghamster verschoon.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »