Elmato Terrakottatunnel 34 cm
Terrakottatunnel 34 cm €12,95 €16,95

Terrakottatunnel 34 cm

€16,95 €12,95
Nicht auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Bald auf Lager!
Produktbeschreibung

Elmato Terrakotta Tunnel für Nagetiere

Der Elmato Terracotta Tunnel ist eine ideale Ergänzung für jedes Nagetierheim. Dank seiner rauen Terrakotta-Oberfläche sorgt dieser Steintunnel für einen optimalen und natürlichen Nagelverschleiß. Der Elmato-Terrakotta-Tunnel kann problemlos in das Gehege eingebaut werden, und die Tiere gehen automatisch durch oder über ihn.

Hilft, die Nägel abzunutzen
Bietet im Sommer zusätzliche Kühlung
✔ Imitiert das natürliche Lebensumfeld

Speichern Speichern

Eigenschaften
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Elmato Terrakottatunnel 34 cm
Bewertungen
10 / 10
Annette 26 Januar 2019

I bought this tunnel for my chinchillas. They simply love it. I highly recommend it for chinchillas as well.

2 / 10
j. N. 04 Dezember 2017

Hij is veel te groot. Kun je op de foto niet goed zien.

8 / 10
Ellen 10 November 2015

Vrij groot. Groter dan verwacht. Jammer dat hij niet iets kleiner te bestellen is. We hebben er nu een trapje overheen gemaakt(zoals op de foto), zodat onze dwerghamster toch nog voldoende klim en klauter ruimte heeft. Nu nog afwachten of inderdaad de nageltjes slijten.

10 / 10
Marike 21 Oktober 2015

Ik heb een heel groot verblijf voor mijn hamster en deze tunnel leek mij ideaal om erin te leggen voor de nagela. Eenmaal thuis gekregen was de tunnel groter dan verwacht, maar achteraf gezien ook wel goed. Ik heb de tunnel op de bodem gelegd en er bodembedekking in gedaan. Dus dan is de tunnel een beetje verzonken. Mijn hamster loopt er nu regelmatig doorheen en hij klimt er ook op. Ik heb het idee dat de nageltjes daar inderdaad door slijten. Ik vind de tunnel dus wel goed geschikt, maar je moet dan wel een groter verblijf hebben.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »