Elmato Holznaturplateau groß
Holznaturplateau groß €8,95 €10,95

Holznaturplateau groß

€10,95 €8,95
Auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Für 17 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Elmato Holz Natur Plateau groß

Das Wooden Nature Plateau ist ein Holzplateau für Nagetiere. Die Plattform lässt sich mit den mitgelieferten Schrauben einfach im Käfig befestigen. Das Plateau besteht aus unbehandeltem Naturholz und kann in Drahtkäfigen montiert werden. Wunderbar für einen natürlichen Look in Ihrem Zuhause!

100% natürlich
Einfach an Stangen aufzuhängen
Hergestellt aus unbehandeltem Birkenholz

Besonders Chinchillas knabbern gerne an der Rinde!

harzfrei

Eigenschaften
Material: Birkenholz
Maße: ca. 25cm
Durchmesser: -
Passend für: Nagetiere, Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus, Ratte, Chinchilla, Degu
Besonderheiten: -
Elmato Holznaturplateau groß
Bewertungen
4 / 10
Quirina 05 Januar 2021

Het is een mooi en ruim plankje alleen met 1 grof nadeel. Hij werd geleverd met kruiskop schroeven die je er in en uit moet draaien om hem van de tralies te halen of te bevestigen. (Geen oogjes zoals op de foto). Aangezien het hout is, zal dat na verloop van tijd uithollen en zijn grip verliezen. Dan worden het dus grotere schroeven maar op een punt houd het natuurlijk op.
Dit product was bij mij 5 sterren geweest als het net als vele andere assecoires een schroefdraad had wat er permanent in vast zit, en te bevestigen met een vleugelmoer.

10 / 10
Meike 21 November 2020

Hangt stabiel vast aan de tralies

6 / 10
Richard 01 September 2018

Hele fijne en leuke dingen, helaas zijn ze uitgedroogd dus barsten door midden.
Ik heb vervangingen gekregen voor de gebroken plateaus en die heb ik dik in de bootlak gezet en hopelijk blijven ze nu heel omdat alle scheurtjes zijn opgevuld.
Maar het object op zich is natuurlijk geweldig in de kooi, maar ik raad iedereen wel een paar lagen bootlak aan (ook al omdat urine er in trekt en de geur dan niet zo fijn is) .
Kortom, een beetje werk aan , maar als het eenmaal klaar is, is het een enig ding tegen de tralies.

10 / 10
Nathan 01 April 2018

Voldoet aan de verwachtingen & de hamster zit er vaak.

6 / 10
Safiyyah C. 01 Februar 2018

Ideaal voor o.a in een wat kleinere hamsterkooi om zo meer ruimte te creëren.Het plankje was wel groter dan het doet ogen op de foto;die van mij was 27cm lang en 15cm diep,en wel 2,5 cm dik!..maar afmetingen kunnen per plankje soms verschillen.

10 / 10
Mona 20 Oktober 2015

Het Houten plateau is erg mooi. Als ik ergens zie staan "natuurlijk" dan neem ik het vaak met een knipoog, maar het plateau is echt heel natuurlijk. De schors die er aan zit vind ik erg mooi. Het is ook fijn dat het zo ruim is. De dieren kunnen er goed op zitten.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »