Elmato Gras hängende Kugel 18 cm
Gras hängende Kugel 18 cm €4,99

Gras hängende Kugel 18 cm

€4,99
Nicht auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Bald auf Lager!
Produktbeschreibung

Grass Hanging Ball für kleine Nagetiere!

Der Elmato Grass Hanging Ball 18 cm ist kein gewöhnlicher Graskugel! Es ist ein hängender Ball! Dieses lustige Grasnest kann einfach in den Käfig gehängt werden. Besonders die kleinen Kletterer unter den Nagetieren werden dies als lustiges Spielzeug empfinden. Es ist immer eine Herausforderung, ins Schlafhaus zu gelangen. Herausforderung, Spaß und ein gemütlicher Rückzugsort.

Zusätzlicher Knabberspaß
✔ Warte einen Moment
100% natürlich

Gut zu wissen, dass die Tiere das Seil nicht schnell beißen, weil sie es vom Ball aus nicht erreichen können.

Eigenschaften
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Elmato Gras hängende Kugel 18 cm
Bewertungen
10 / 10
Inez 16 März 2020

Super leuk nestje. Er past 1 ratje in (als het gaat om mijn mannetjes ratten althans). Ze gingen er bij mij meteen in liggen en op zitten, zijn er dol op! Je moet wel denken aan een goeie manier om hem in de kooi te bevestigen want het touwtje waaraan je het nestje kan ophangen bijten ze zo stuk. Ik heb zelf een douchering aan de tralies bevestigd en door het vlechtwerk van het nestje gehaald, werkt perfect!

10 / 10
Bodien 18 Juni 2019

Heb deze gekocht voor mijn twee ratjes en die zijn er hartstikke dol op! Ze slapen nergens anders meer in en het is hun favoriete plekje!

8 / 10
Merel 02 April 2019

De grasbal is super leuk en ruikt ook heerlijk. Ik heb hem gekocht voor mijn syrische hamster, alleen die kijkt er niet naar om, dat vind ik jammer. Ik heb ook muizen gehad en ik weet zeker dat die deze bal echt helemaal fantastisch zouden vinden. De bal is in ieder geval griit genoeg voor een syrische hamster!

10 / 10
Maja 24 Mai 2018

Hele leuke grasbal!! Ik heb deze voor mijn Ratten besteld en die zijn er helemaal weg van. Je kunt m goed ophangen.

4 / 10
Elsje 13 April 2018

Echt een heel mooi grasnest..met twee openingen..helemaal oke zou je denken...echter...volgens de informatie is hij 18x18x18...maar als je goed kijkt zie je dat de voorkant schuin gevlochten is..en die langste zijde is wel 21 cm.
Ik schrok me rot toen het bezorgd werd..wat een enorm ding. Ik kan 'm helaas niet gebruiken want hij is echt veel te groot. Meer geschikt voor n heel nest met hamsters. Wel echt jammer want verder is ie superleuk.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »